広島平和研究所

Public Lecture Series 2012 (1st semester)

The Hiroshima Peace Institute held a public lecture series entitled “The Present Trend of the Democratization in the World,” consisting of three lectures, from May 25 to June 8, 2012, at the Hiroshima City Plaza for Town Development through Citizen Exchange.

May 25
“The Democratization Movement in Korea: Development Process and Implications for Today”
Sung Chull Kim, Professor, Hiroshima Peace Institute, Hiroshima City University

June 1