日本語

• Large

Document request

News

Our International Student Dormitory “Sakura” will open soon!

In April, 2018 we will officially open our international student dormitory “Sakura,” which will allow Japanese students and international students to learn and grow together through shared living.
In “Sakura,” residents will live in units of six people. Inside each unit are small private rooms (with a bed and desk), and shared spaces (kitchen, shower room, toilet, lounge, etc.).
In addition to these, are a multipurpose room where various events will be carried out and an interaction space where Japanese and international students can meet.
You will live together with residents from a variety of countries and cultures. We hope that you will develop positive relationships, embrace diversity, express empathy, and gain a global perspective.

We think that it will be a valuable experience to live in “Sakura.”
If you are interested please apply!

You can download Required documents below.

Hiroshima City University
3-4-1, Ozuka-Higashi, Asa-Minami-Ku, Hiroshima, 731-3194, JAPAN
E-mail: gakusei&office.hiroshima-cu.ac.jp
(*Please replace & with @)