日本語

• Large

Document request

News

International Student Dormitory “Sakura” has opened this Spring!

Built in April 2018, international dormitory SAKURA allows Japanese and overseas students to learn in a multinational environment, and acquire the communication skill through shared living.
It aims to develop positive relationships, embrace diversity, express empathy, and gain a global perspective.

SAKURA provides units of six people and shared spaces. Each unit consists of private rooms furnished with a bed and desk, and a kitchen, a living room, a toilet and washroom are to be shared. SAKURA also offers a multipurpose room and interaction space for residents to carry various international events.

Take this opportunity to have valuable experience and create wonderful memory.

We accept your application during the designated period.
For more information, click here .

Hiroshima City University
3-4-1, Ozuka-Higashi, Asa-Minami-Ku, Hiroshima, 731-3194, JAPAN
E-mail: gakusei&office.hiroshima-cu.ac.jp
(*Please replace & with @)